Dierenkliniek de Kempen

Samen zorgen voor dieren

Nieuws en acties

Parasieten preventiepakket

Koopt u in de komende maanden voor 1 jaar lang bescherming tegen vlooien, teken en/of wormen voor uw hond of uw kat dan ontvangt u: 25% korting*

Beschikbaar voor hond en kat.

* Deze korting is alleen geldig bij afname van een heel jaar bescherming.

Vragen over gedrag van uw hond?

Meld u dan aan voor het telefonisch Gedragsspreekuur voor honden op: donderdag 14 juli vanaf 16.30 uur

Bel voor een afspraak: 040 - 2012475

Vragen over gedrag van uw kat?

Meld u dan aan voor het telefonisch gedragsspreekuur voor katten op: maandag 4 juli vanaf 17.30 uur

Bel voor een afspraak: 0497 - 571275

Asieldier van de week

Puk en Diesel zijn twee knappe rode katers die als twee druppels water op elkaar lijken. Deze twee dikke vrienden zijn erg aan elkaar gehecht en we zoeken daarom een thuis waar ze samen naartoe mogen verhuizen.

Diesel is een stevige, robuuste kater. Hij is dol op aandacht, knuffelen en spelen. Hij komt graag buiten maar spendeert daar het liefste zijn tijd in het zonnetje. Niet teveel drukte voor deze jongen, gewoon genieten. Puk is wat pittiger van karakter. Waar Diesel alles maar over zich heen laat komen durft Puk het voor zichzelf op te nemen als iets hem niet zint. Verder is ook hij een echte lieverd. Hij trekt zijn eigen plan en komt af en toe een aai halen. 

Deze mooie mannen zijn opgegroeid met kleine kinderen en kunnen hier dan ook mee omgaan. Wel is het van belang er rekening mee te houden dat Diesel en Puk al wat op leeftijd raken en er geen behoefte aan hebben om te worden rond gesjouwd. Zolang de kinderen netjes kunnen omgaan met katten zullen zij er geen probleem van maken! 

Wil jij deze knappe kerels een mooi pensioen bieden? Dan horen we graag van je! Bezoek onze site voor meer informatie:

Bezoek onze website