Nadine Bolsius

Dierenarts

Nadine Bolsius - Dierenarts
Nadine Bolsius Gezelschapsdieren Dierenarts

Ik ben Nadine Bolsius, afgestudeerd in 2011 aan de Universiteit van Utrecht als gezelschapsdierenarts en ben direct het team van Dierenkliniek de Kempen komen versterken. Tijdens mijn studie heb ik meegewerkt aan projecten voor het steriliseren en castreren van zwerfdieren in zowel Italië als Spanje. Daarnaast heb ik mijn onderzoeksstage met varkens in Australië afgerond.

Ik ben werkzaam op alle 4 de locaties, maar voornamelijk zal je me vinden op de locatie Valkenwaard. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses in de interne geneeskunde van zowel honden, katten als konijnen. Chirurgie vind ik een interessante tak van het vak en heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van laparosopische operaties.

Ik woon in Veldhoven samen met mijn vriend, onze twee dochters, onze hond Yara, konijnen Frits & Fien en onze 2 zijdehoenders. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, houd ik van lekker eten, stedentripjes maken, sporten, maar ook gewoon van lekker wandelen met de hond.