Huisdierenverzekeringen

Verantwoord huisdierbezit brengt goede verzorging voor uw huisdier met zich mee. Goede verzorging beperkt zich niet alleen tot voeding, speeltjes of een mooie mand. Ook medische behandelingen vallen onder verantwoord huisdier bezit.

Uw huisdier kan bijvoorbeeld betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. Waardoor uw huisdier extra, of specialistische zorg nodig heeft. U wilt er natuurlijk alles aan doen om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen, maar uitgebreide zorg brengt vaak hoge kosten met zich mee. Om uzelf te beschermen tegen deze hoge kosten kunt u ervoor kiezen om een huisdierenverzekering af te sluiten.

Waarom een huisdierenverzekering?

  • Altijd de beste behandeling voor uw huisdier
  • Geen zorgen meer voor hoge kosten
  • Geen zorgen meer voor onverwachte kosten
  • De drempel om naar de dierenarts te gaan is minder hoog
  • Voorkom financieel en emotioneel leed

Veelgestelde vragen

  • In Nederland zijn er verschillende aanbieders van huisdierverzekeringen actief. Om een goede keuze te maken kunt u het beste de voorwaarden, service en diensten van alle aanbieders goed doornemen en vergelijken. Wij raden u aan om hiervoor op de officiële websites van de aanbieders te kijken en geen vergelijkingssites te gebruiken. Feit is namelijk dat we vaak merken dat de vergelijkingssites geen up-to-date overzicht geven van bijvoorbeeld polisvoorwaarden en dekkingen.

  • Wij hebben geen enkel belang bij enige partij die actief is op het gebied van verzekeren. Wel weten wij uit ervaring dat het voor eigenaren belangrijk kan zijn om, samen met de behandelend arts, op medische gronden een afweging te kunnen maken voor de meest optimale behandeling. Zo kan het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat financieel en emotioneel leed voorkomen.

    Voor vragen over verzekeringen kunt u altijd even bellen of navraag doen aan de balie in één van onze klinieken.

Terug naar tips en informatie