Puppycheck

Gratis puppycheck

Een nieuwe pup? Gefeliciteerd!

De eerste weken dat de pup bij u in huis is krijgt hij veel nieuwe indrukken. Wist u dat dit het moment is waarop uw pup het meeste leert?

U wilt uw pup natuurlijk de beste zorg geven die er is. De pup zal dan ook met veel nieuwe dingen in contact komen. Al deze ervaringen zal de pup dan ook opslaan en blijven onthouden. Dit geldt ook voor de entingen en behandelingen die hij in de dierenartsenpraktijk krijgt. Dit is natuurlijk minder leuk voor de pup.

Het is dan ook erg belangrijk om met uw pup naar de dierenartsenpraktijk te komen voor leuke dingen. Daarom nodigen we u uit om samen met uw pup op de puppycheck te komen.

Veelgestelde vragen

 • Tijdens dit consult wordt uw huisdier gewogen en nagekeken en worden er verschillende onderwerpen met u besproken, bijvoorbeeld wisselen van het gebit, ontwormen/ontvlooien, castreren etc. Ook kunnen we eventueel de nagels knippen en de tanden poetsen. Tevens is deze check erg belangrijk voor het socialiseren. Zo onthoud hij dit niet als een nare ervaring. Naar de dierenarts gaan moet leuk zijn!

 • U mag met uw pup op de check komen als hij de 9 weken vaccinatie gehad heeft. De pup wordt tijdens de vaccinatie volledig nagekeken. Na 3 weken zal hij een nieuwe vaccinatie krijgen. Het is dan goed om tussen deze vaccinaties de eerste puppycheck in te plannen. Dit is vooral om aan de pup te laten zien dat het in de praktijk ook leuk is.

  Hierna mag u met uw pup op de puppycheck komen op een leeftijd van 3, 4, 5, 6, 9 en 15 maanden oud. De eerste periode zullen we u met de pup dus maandelijks op de praktijk zien. Zodra hij 6 maanden oud is zijn we hem nog 2 keer met 3 maanden tussentijd.

 • Alle consulten gebeuren op afspraak, zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor uw bezoek. Aanmelden kan via de assistentes aan de balie, telefonisch of via de website.

 • De eerste check zullen we eerst met elkaar moeten kennismaken. U zal veel over uw pup willen vertellen en natuurlijk veel vragen hebben. De eerste check zal dan ook 15-30 minuten duren.

  Hierna zullen de puppycheck ongeveer 10minuten duren.

 • In principe mag iedereen meedoen aan de puppycheck. Wij willen u graag de beste service bieden en zijn pas blij als u maar natuurlijk ook de pup tevreden is. Wij zijn graag trouw aan u als klant, Wij hopen dat u dat ook aan ons bent.

  Indien uw pup last heeft van gezondheidsproblemen waarbij wij verdere onderzoek en/of behandeling adviseren zullen we een afspraak bij de dierenarts moeten inplannen. Twijfelt u of dit nodig is aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze assistentes.

  Wij zien u graag terug op de puppycheck!

 

Terug naar tips en informatie