Els de Jaeger

Gezelschapsdierenarts

Els de Jaeger
Els de Jaeger Gezelschapsdierenarts

Al sinds mijn 10° verjaardag wilde ik enkel dierenarts worden. Elke zondag zat ik aan de TV gekluisterd om het leven van dierenarts James Harriot te zien. Ook zijn boeken verslond ik maar al te graag. Gelukkig hadden we thuis veel dieren om al 'ervaring' op te doen (honden , katten, paarden, kippen, vissen, schapen, konijnen, cavia's , schildpadjes...). Ik kreeg de dierenliefde met de paplepel mee. Als er ééntje ziek was kon ik daar zo onderste boven van zijn. Ik wilde ze beter maken.

In 1995 ben ik afgestudeerd met grote onderscheiding aan de faculteit Gent en ondertussen ben ik dus als meer dan 25 jaar mijn droom job aan het beoefenen. Ik ben in die jaren in meerdere praktijken/klinieken actief geweest.

Naast de algemene geneeskunde en chirurgie had ik vanaf het begin van mijn carrière een bijzondere interesse voor de ogen en tanden van de dieren. Hierin volg ik dan ook al jaren nationale en internationale bijscholingen én ben ik lid van meerdere werkgroepen in Vlaanderen Zo blijf ik up-to-date wat betreft het gebruik van nieuwste technieken en medicaties.

Door in een team van dierenartsen te werken is steeds snel overleg met de collega's mogelijk om zo de best mogelijke behandeling te geven voor uw huisdier alsook vlotte opvolging te verzekeren.

Naast dierenarts ben ik mama van Heide en Evan. Samen verzorgen we thuis onze border collie Rain en de poes Mimi. Als er nog tijd overblijft ga ik graag fietsen, zwemmen, én tuinieren.